Associazione Donne Romene in Italia – A.D.R.I.

Associazione Donne Romene in Italia – A.D.R.I.

Omleta umpluta – aperitiv usor de preparat

Ingrediente:
s240x240_Omleta_umpluta
7 oua
30 gr parmezan
piper
sare
arpagic tocat marunt
50 ml lapte
ulei de masline
150 gr sunca
150 gr crema de branza
50 gr rucola

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Mixeaza ouale cu parmezanul, laptele, sarea, piperul si arpagicul. Omogenizeaza.
3. Unge cu ulei o tava si tapeteaz-o cu hartie de copt.
4. Pune compozitia in tava si bag-o in cuptor pentru circa 15 minute. Scoate apoi omleta si las-o 5 minute sa se raceasca.
5. Intinde crema de branza peste toata omleta, apoi rucola si acopera cu feliile de sunca.
6. Ruleaza omleta dintr-un capat in altul.
7. Inveleste in folie si baga in frigider pentru cel putin o ora.
8. Serveste omleta taiata in rulouri.
@culinar.bzi.ro

Annunci

Rispondi

Effettua il login con uno di questi metodi per inviare il tuo commento:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: